Bon Hike legt de nadruk op avontuurlijke tochten te voet. Door samen te werken, trachten we in kleine groepen en met beperkte middelen ons einddoel te bereiken. Vertrouwen, elkaars sterkten benutten en hindernissen overwinnen; zowel mentaal als fysiek: daar draait het om.

Teambuilding

Wij bieden deze tochten aan als teambuilding voor bedrijven, verenigingen of vriendengroepen. Terwijl mooie landschappen passeren, leer je veel over jezelf en leer je de groep op een nieuwe manier kennen. In opdrachten op ieders maat, ga je grenzen verleggen en banden smeden.

Als je denkt aan halsbrekende toeren, dan ben je op het verkeerde adres. Wij zorgen voor een traject op maat van iedereen, op paden die voor iedereen haalbaar zijn.

Als er binnen uw organisatie bepaalde facetten van het groepsproces extra aandacht verdienen, zitten we vooraf graag rond de tafel en kunnen we het project daarop afstemmen.

Hikes

U bepaalt de duur, moeilijkheidsgraad en locatie. Wil je een dagvullend programma? Off road? Stad? Platteland? Of eerder een culturele escapade vanuit uw vakantieverblijf? Had je al lang eens een regio van naderbij leren kennen?

Wij stippelen het parcours uit, zorgen voor de juiste omkadering, gezonde maaltijd(en) en logies.

Back to Basics

Bon Tour voorziet elke deelnemer van een knapzak, poncho, drank en toebehoren.
Per team is er eveneens een EHBO kit en een nood-gsm.